Rozmiar czcionki: 75% 100% 125%

Menu weselne

Przykładowe menu dla imprezy weselnej:

Obiad:

  • Rosół z makaronem,
  • Kluski białe oraz czarne,
  • Kapusta czerwona - gotowana,
  • Kapusta biała.

Mięsa:

  • Zraz wołowy,
  • Schabowy - mix,
  • Mielony,
  • Julienka,
  • Kotlet De voile (z pieczarkami i serem).

Deser:

  • Kawa oraz herbata,
  • Pucharek lodowy z owocami i bitą śmietaną,
  • Owoce sezonowe,
  • Ciasto we własnym zakresie.

Zimna płyta:

  • Wędliny (3 rodzaje),
  • Sery (2 rodzaje),
  • Galaretka,
  • Pieczywo,
  • Masełko,
  • Schab ze śliwką,
  • Gyrosówka,
  • Makaron ryżowy z ogórkiem,
  • Pieczarka nadziewana,
  • Jajka faszerowane,
  • Tatar cielęcy.

Kolacja:

  • Frytki,
  • Ziemniaki puree,
  • Buraczki czerwone,
  • Sałatka z kapusty pekińskiej ze słonecznikiem i ogórkiem.

Mięsa:

  • Pizzerina,
  • Udko z kurczaka,
  • Szaszłyk tęczowy,
  • Karczek grillowany.

II Kolacja:

  • Barszcz z krokietem,
  • Bogracz,
  • Strogonow..

© 2009 Restauracja Bartosz

Projekt i realizacja Mapa strony